Reef Rover all black

De Reef Rover geeft elke man een sportief gevoel en uiterlijk. De slipper geeft aan de zijkanten veel steun en het zachte voetbed zorgt voor demping en comfort.OOk heeft de Reef Rover een zacht stukje tussen de tenen waardoor het niet zo hard aanvoelt. De onderzool zocht voor grip op elk terrein, dus wat jouw plannen ook zijn deze zomer, de Reef Rover teenslippers mogen niet ontbreken.

Kleur: All black

Artikelnummer: RO2295ALB

  • merken
    Reef
  • Materiaal
    Kunststof
  • Kleur
    Zwart

Reef slippers

Het merk Reef staat al dertig jaar voor hippe strand en surf slippers van zeer goede kwaliteit. Comfortabele sandalen en slippers van Reef zijn eco-vriendelijk, duurzaam en gewoon super hip! Het merk staat bekend om de Reef Fanning met de bekende flessenopener. Hiermee is deze slipper de meest gevraagde bieropener uit de markt. Reef slippers worden gemaakt in leer en in kunststof en hebben een goed voetbed.

Dé online slipperwinkel van Nederland! Met snelle levering en perfecte service. Op de webshop vindt u een breed assortiment met zowel zeer luxe als basic slippers. Bij Slippery geldt, niet goed kan altijd geretourneerd worden. Of nou de maat niet goed is of de slippers op de site anders zijn overgekomen dan in het echt, bij Slippery kan je de slippers altijd binnen 14 dagen retourneren.