IPANEMA CLASS GLAM Pink

De Ipanema class Glam is een nieuw model slipper van Ipanema. De slipper is een T-strap sandaal voor dames met een elegante knoop midden op de voet. het metallic teenstuk geeft de sandaal een luxere uitstraling. De Glam kan door drukknoopjes versteld worden naar de gewenste enkelomvang.

Artikel : 82862 24517

Kleur Green

Let op! Ipanema slippers vallen een maat kleiner uit!

  • merken
    Ipanema
  • Kleur
    Roze
  • Materiaal
    Kunststof

Ipanema

Een zomer vol zon met Ipanema slippers! Een zomer vol kleur. Een zomer vol zon. Een zomer vol keus. Ipanema slippers heeft een stralende collectie teenslippers. Ipanema is het bekende merk uit Brazilië. Ze maken slippers voor zowel dames , heren en kids en zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. Ook voor dames is Ipanema bekend om hun sandaaltjes met voetbed.

Dé online slipperwinkel van Nederland! Met snelle levering en perfecte service. Op de webshop vindt u een breed assortiment met zowel zeer luxe als basic slippers. Bij Slippery geldt, niet goed kan altijd geretourneerd worden. Of nou de maat niet goed is of de slippers op de site anders zijn overgekomen dan in het echt, bij Slippery kan je de slippers altijd binnen 14 dagen retourneren.